Street Finder map Beta version
Català Español English
 

Termes i condicions en l'utilització dels serveis de MapFactory.net


En afegir un punt privat

* Map Factory ofereix el servei d'afegir un punt privat a la nostra base de dades. En el cas que un usuari faci ús d'aquest servei Map Factory no es fa responsable de la veracitat ni legalitat de la informació que contingui associada aquest punt.

* Map Factory informa que les dades associades al punt afegit queden registrades a la nostra base de dades. En conseqüència els responsables de l'administració de Map Factory poden consultar aquestes dades i esborrar-ne l'entrada si es considera oportú.

* Map Factory no es responsabilitza de les conseqüències derivades de la pèrdua d'informació que conté el punt.

* Map Factory es reserva el dret de suspendre aquest servei gratuït en qualsevol moment sense previ avís.

En afegir un punt públic

* Quan s'afegeix un punt amb la intenció que es publiqui al portal Map Factory, simplement s'envia aquesta informació via email perquè els responsables de Map Factory decideixin si es publica o no l'informació.

* Els criteris de publicació de punts de Map Factory responen únicament interessos empresarial i/o de caràcter estratègic. Map Factory es reserva el dret de publicar / despublicar la informació sense previ avís.

* Si es vol assegurar la publicació d'un punt al portal general es poden consultar les tarifes publicitàries de Map Factory

En enviar un mapa per email

* El sistema d'enviaments d'emails que utilitza Map Factory és un sistema automàtic. Alguns sistemes de correu dels destinataris poden identificar el correu generat pel sistema de Map Factory com a spam.

* Per aquest i d'altres motius Map Factory no es responsabilitza que el correu generat arribi correctament al destinatari

En afegir un mapa a una pàgina web

* El sistema de sindicació de Map Factory necessita que l'usuari final tingui habilitat javascript al seu navegador. Paral·lelament també necessita que l'usuari final tingui instal·lada, com a mínim, la versió 7 del plugin Flash Player, per a la correcta visualització del mapa.

* Map Factory no es fa responsable de les conseqüències dels possibles talls de subministrament del servidor.

* Map Factory es reserva el dret d'incloure publicitat dins dels mapes.

* Map Factory es reserva el dret de suspendre aquest servei gratuït en qualsevol moment i sense previ avís.


Mapa de la web Publicitat Política de privacitat Contactar © Powered by web-maps