Street Finder map Beta version
Català Español English
 

Preguntes més freqüents (FAQ's)


* Què és MapFactory.net?

Per una banda, MapFactory és un portal de plànols interactius. En aquests moments oferim mapes d'algunes localitats de la Costa Brava, però a poc a poc ampliarem l'àrea de cobertura a altres regions de la província de Girona i Catalunya en general.

Paral·lelament Mapfactory també és un sistema per fer mapes interactius actualitzables de forma ràpida, fàcil i econòmica. MapFactory es basa en un sistema de mòduls, de manera que és fàcilment personalitzable.

* Per què serveix MapFactory?

Mapfactory pretén ser un nou tipus de cercador d'informació. Volem que la informació sigui consultable geogràficament. Pot servir tant per vendre una casa a l'Escala, com per buscar l'oficina de Correus de Figueres o per reservar hotel a Cadaqués, així com per mil coses més!

* Com funciona MapFactory?

Mapfactory té com a base un sol arxiu Flash (.swf) que va carregant informació en funció de paràmetres. La informació pot consistir en bases cartogràfiques, icones, carrers, capes... Tot plegat funciona amb un sistema complex de base de dades, que subministra la informació necessària a aquest arxiu flash. El fet de basar-se en un sol arxiu flash, facilita molt l'actualització. D'aquesta manera tots els nostres clients poden tenir l'ultima versió, amb totes les millores automàticament incorporades.

Mapfactory també incorpora un potent sistema de d'usuaris, amb múltiples modalitats de permisos. D'aquesta manera tots els nostres clients es beneficien de l'actualització del sistema amb les últimes novetats.

* Puc demanar un sistema semblant a Mapfactory.net per a un altre municipi?

Si. MapFactory pot funcionar per a qualsevol municipi. Tot el que necessitem és una base cartogràfica vectoritzada (Freehand, Illustrator, Corel Draw, arxius CAD, arxius GIS, ...), amb drets per poder públicada i l'arbre jeràrquic desitjat.

Paral·lelament tot el sistema està programat a base de mòduls. Tant programar noves funcionalitats com treure'n d'existents és molt senzill.

* Què val fer una aplicació personalitzada basada en MapFactory?

Depèn del nivell de personalització que es desitgi. A nivell d'exemple, preparar la base cartogràfica d'un nou municipi i crear un arbre jeràrquic nou val uns 1200.00 €. Us podeu posar en contacte amb nosaltres sense compromís per rebre més informació.

* Quines seran les noves funcionalitats de MapFactory.net?

Ja des dels seus inicis (Octubre 2006), MapFactory vol estar sempre en fase Beta. Sempre volem que el nostre producte estigui en fase de proves perquè volem anar treient constantment noves millores i funcionalitats, mentre anem modificant els errors de funcionament i navegabilitat de les funcionalitats ja existents.

Actualment tenim publicada la versió que hem anomenat Beta 0.2. Aquesta versió, encara que la considerem estable, te aquest nom perquè ens queden moltes funcionalitats per programar que ara mateix tan sols són al nostre cap.

De totes maneres ja treballem amb la versió 0.3 que bàsicament incorporarà millores d'informació cartogràfica.

Tindrà:
* Escala numérica i gràfica
* Senyalització del Nord Geogràfic
* Panell localitzador, amb un petit plànol de situació.


Mapa de la web Publicitat Política de privacitat Contactar © Powered by web-maps